Tuzin.fm назваў шорт-ліст уласнай прэміі

Рэдакцыя сайту Tuzin.fm назвала сьпіс прэтэндэнтаў на прэмію «Героі году», якая будзе ўручацца ў дзьвюх намінацыях — «Дэбют году» і ўласна «Героі году».

У намінацыі «Дэбют году» пяцёра прэтэндэнтаў: Sp Kava, Hurma, Dzivia, Tonqixod і Navi. На званьне «Героі году» сёлета прэтэндуе таксама пяць выканаўцаў: :B:N:, N.R.M., Re1ikt, «Ляпис Трубецкой» і BosaeSonca.

Шорт-ліст падрыхтаваны паводле адзнакаў сябраў рэдакцыі парталу Tuzin.fm, у якую ўваходзяць Сяргей Будкін, Вецер Механічны, Алег Хаменка, RWD, Яўген Шапчыц, Віктар Сямашка, Алесь Дзянісаў, Іна Хоміч, Mr. Harrison, а таксама пачэсныя сябры рэдакцыі Ніна Шыдлоўская і Мікалай Тамашэвіч.

Узнагароджаньне найлепшых і вялікі канцэрт з гэтай нагоды адбудзецца 12 сьнежня 2013 году.

Источник: Tuzin.fm

Темы:

Комментарии: 9
  • Set:

    Классно, сайт год не работал а премию свою вручает.

  • Егор Летов:

    Сайт работал весь год. Другое дело что его обновили только осенью.

  • Дебют — Navi
    С героями в этом году как-то грустно…

    • Был бы мартин с вот тогда было веселее. Вован, тебе это надо?

      • Ой, да ладно тебе. Я всегда адекватно оцениваю себя и свою группу. Ни на героев, ни на дебют ну никак не тянем. Так, работаем по-тиху.

        В.Родинов, так и знал, что в итоге все равно скатимся в переход на личности;) С другой стороны, будет интересно посмотреть, как люди в лицо будут говорить, то что думают. Весело тут у вас однако, жаль что раньше в комменты не ввязывался.

        • MA:

          А кого тогда не хватает в героях на ваш взгляд? А то тут недоговоренность какая-то…..Поэтому думаю у «Бухого Коня» и возникли такие мысли…

          • На мой взгляд нету героев в этом году. Ровный год получился, слишком уж ровный. Нет никого, кто бы обратил на себя внимание сверх обычного. Для меня герои года — это те, кто смог подняться еще на одну ступень, обратить на себя внимание, добиться чего-то качественно нового. Взять прошлогодних Akute. Любите их или не любите — все равно они прыгнули на голову вверх и из рядовой банды из Могилева стали одной из ведущих банд страны. Это скачек. Ну а что из этого сделали претенденты? Они просто работают в штатном режиме, как и в прошлом году, как и позапрошлом. В таком случае можно наминировать любую банду, которая в этом году выступала и выпускала релизы. Чем выделились то? По мне так вручать эту награду ради «каб было» как-то очень не гуд, обесцениваете и так не очень-то ликвидные премии.

  • sb1:

    2Set
    Дзякуй, што сачылі за працай нашага сайту цэлы год. Сапраўды, можна сказаць, што «Тузін» не працаваў у актыўным рэжыме нават ня год — болей. У гэтым мая асабістая віна, бо не даў рады знайсьці тых людзей, якія б тэхнічна ўвасобілі наша бачаньне парталу. Пашэнціла толькі з трэцяй спробы — вельмі ўсё пісьменна зрабіла каманда Pras.by.

    Але заўважце, самі мы працягвалі быць у кантэксьце і працаваць у гэтай сферы — займаліся іншымі праектамі, зьвязанымі з музыкай. Сябры нашай рэдакцыі вялі штотыднёвыя праграмы на радыё (напр., Сямашка, Хаменка), студыя «Адліга» вось аформіла беларускамоўны альбом «Ляпісаў», праходзілі канцэрты з сэрыі «Жывы Тузін», творчая каманда сайту рэалізавала праект «Апошні золак», працягнуўся праект «Тузін.Немаўля», музыка для якога была запісаная ў студыі…

    Так што ваша выказваньне не да канца карэктнае.

    Жывіце зь мірам!

    • Сяргей, ня варта апраўдвацца. Тым больш ананіму. Асабіста я рады, што вы ўрэшце ачунялі) Некалі тузін для мяне быў акном у беларускую музыку, спадзяюся, што далей толькі рост.